Vine toamna! Ce purtăm? Tendințe în 2015

tendinte toamna 2015

Toamna se apropie și nu spunem asta doar fiindcă vedem data din calendar, ci și fiindcă tragem cu ochiul la temperaturile de afară. Curios sau nu, noi ne bucurăm că vine toamna. Deja ne-am pus serios pe treabă pentru a scoate următoarea colecție și abia așteptăm să planificăm garderoba pentru sezonul rece. Înainte de asta, am aruncat o privire la tendințele toamnă – iarnă 2015 și vrem să împărtășim și cu voi descoperirile noastre.

Ce se poartă toamna asta?

Trenciuri, paltoane, cardigane, poncho-uri și cape.

Sunt articolele noastre preferate, emblematice pentru perioada aceasta a anului. Noutatea din 2015 este lungimea. Anul acesta, sunt foarte la modă trenciurile și paltoanelemaxi, adică lungi. Asta nu înseamnă că cele obișnuite, de lungime medie, nu sunt în continuare foarte căutate, așa că dacă ești adepta articolelor cu lungime clasică poți să te bucuri în continuare de ele.

De asemenea, cardiganele tip palton, poncho-urile și capele se numără printre articolele ”must have”. Ca tendință, se remarcă piesele într-o singură bucată, printre care și cele cu glugă în aceeași structură uniformă.

monsari_toamna_2015

Culorile toamnei 2015

Toamna aceasta va fi una colorată. Pe lângă nuanțele tomnatice clasice, ivoire, bej, auriu, crem, gri, tendințele ne arată că piesele de toamnă în roșu, galben și chiar portocaliu vor fi la fel de apreciate. Să nu uităm și de culoarea anului, marsala. Nuanțele acestea de vișiniu se vor regăsi automat și în articolele de toamnă.

toamna_2015_monsari

Materialele toamnei 2015

Un material clasic pentru trenciuri și paltoane rămâne la modă și anul acesta, stofa. Pe lângă aceasta, la mare căutare va fi și tweed-ul cu ale sale celebre carouri, lână și cașmirul.

Vă lăsăm și ne întoarcem la colecția noastră, dar revenim foarte curând cu creațiile Monsari pentru ca toamna voastră să fie una cât mai stilată.

Reclame

2 gânduri despre “Vine toamna! Ce purtăm? Tendințe în 2015

  1. Pingback: Imprimeuri de toamnă în 2015 | Monsari Boutique

  2. Pingback: Ce trebuie să ai în garderobă în 2016? | Monsari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s