Materiale la modă toamna aceasta

Deși am stabilit deja că nu vom renunța la hainele de vară nici în sezonul rece, nu putem ignora tendințele, astfel că, pe lângă hainele din materiale potrivite pentru vară, pe care le mai strecurăm în ținutele noastre, trebuie să știm ce materiale se poartă toamna aceasta. Mai mult decât atât, ne va fi foarte de folos atunci când temperaturile vor scădea și vom avea nevoie de haine mai groase pentru confortul nostru termic.

Ca întotdeauna, bumbacul și materialul de blug vor domina în compoziția ținutelor de toamnă. Era de așteptat, având în vedere că sunt materiale practice, confortabile și potrivite pentru mai toate ocaziile. Pe lângă asta, pot fi folosite în compoziția oricărui tip de articol vestimentar așa că își vor dovedi, probabil, utilitatea, mult timp de acum încolo.

material toamna 2015_blug

Lâna și mohairul completează lista materialelor căutate în sezonul toamnă – iarnă 2015. Cu siguranță, vom avea nevoie de ele, sperăm doar că nu prea curând. În orice caz, articolele din lână sau mohair sunt foarte potrivite pentru sezonul rece. Imaginea aceea în care poți să te cuibărești într-un pulover călduros își face încet încet apariția în imaginația noastră.

material toamna 2015_lana

În categoria materialelor un pic mai exotice intră pielea, pielea de căprioară și catifeaua care, conform specialiștilor, se poartă toamna aceasta. Dacă vreți să ieșiți în evidență sau să experimentați câteva ținute diferite, știți ce să alegeți.

 

Reclame

2 gânduri despre “Materiale la modă toamna aceasta

  1. Pingback: Cum să întreții încălțămintea și articolele vestimentare din piele? | Monsari Boutique

  2. Pingback: Imprimeuri de toamnă în 2015 | Monsari Boutique

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s