Top 5 accesorii la modă în sezonul de toamnă 2015

Întâmpinăm prima zi de toamnă cu câteva sfaturi utile și binevenite dacă îți dorești un look original, la modă, dar care să te și reprezinte. Și cum să faci asta mai bine și mai ușor dacă nu cu ajutorul accesoriilor? Accesoriile potrivite completează ținuta, îi conferă autenticitate și te ajută să o personalizezi după bunul plac. Vestea și mai bună este că ne putem juca cu accesoriile, le putem folosi în moduri inedite, astfel încât să creăm ținute unice, care să fie doar ale noastre. Iată care sunt accesoriile la modă în sezonul de toamnă 2015 și cum le putem folosi pentru a obține un look de admirat!

Eșarfele

Sunt accesorii incredibile dacă vrei să creezi ceva original. Poți accesoriza diferite părți ale ținutei cu o eșarfă și o poți prinde în diferite moduri pentru efecte de wow. Descoperă cele 40 de moduri inedite de a prinde o eșarfă!

esarfa

Curelele și centurile

Cele mai potrivite accesorii pentru a-ți pune în evidență silueta și a-ți proporționa ținuta rămân curelele. Le poți folosi chiar și peste paltoane sau cardigane așa că se potrivesc de minune pentru sezonul de toamnă 2015.

curea

Pălăriile

Nu ai cum să treci neobservată cu o pălărie chic de toamnă. Pălăriile nu doar completează orice ținută, ci îți oferă și acel aer de eleganță specific oricărei doamne.

palarie

Ochelarii de soare

Ce dacă a trecut vara? Ochelarii de soare rămân un accesoriu folosit și în sezonul de toamnă, care pot crea o impresie artistică puternică și foarte la modă.

sunglasses

Mănușile

O pereche de mănuși elegante sunt exact ceea ce lipsește din ținuta ta de toamnă. Mai mult, vor fi chiar foarte utile atunci când vremea se va mai răci, așa că poți începe să experimentezi ținutele cu mănuși.

manusi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s