Imprimeuri de toamnă în 2015

Fiindcă am vorbit de tendințe în sezonul de toamnă 2015, culorile toamnei 2015, materialele toamnei, inevitabil ajungem și la subiectul imprimeurilor care sunt cele mai căutate în sezonul de toamnă 2015. Imprimeurile sunt o modalitate grozavă de a scoate orice ținută din banal și de a ne juca cu stilurile vestimentare, însă trebuie să avem mare grijă la combinațiile pe care le facem și, bineînțeles, să folosim imprimeuri care mai sunt în tendințe.

Imprimeurile florale, carourile și dungile sunt deja considerate printuri de sezon și nu ne mai miră că se regăsesc în multe articole vestimentare pentru toamnă.

checked coat

Sursă foto

Însă, ce aduce nou această toamnă? Formele geometrice sunt primele pe listă, iar designerii inventivi reușesc să creeze adevărate creații artistice cu ajutorul modelelor geometrice, ca și cum hainele ar fi o pânză pictată de cei mai iscusiți pictori.

geometric fashion

Sursă foto

Liniile subțiri sau curbate sunt de asemenea o atracție în categoria imprimeurilor la modă în sezonul de toamnă 2015. Liniile lasă o libertate mai mare întrucât pot fi folosite pentru a construi alte forme geometrice sau modele abstracte care să ofere personalitate articolului vestimentar și ținutei în ansamblul său.

lines

Sursă foto

Printurile etnice fac și ele senzație toamna aceasta, iar aici opțiunile sunt pe cât de diverse, pe atât de atractive. O haină de toamnă cu imprimeuri etnice va face cu siguranță diferența în garderoba ta.

ethnic print

Sursă foto

Tu ce tip de imprimeu preferi pentru sezonul de toamnă 2015?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s