3 tipuri de cardigane și cum să le porți

Haideți să vorbim despre cardigane! Fiindcă e sezonul în care le purtăm, fiindcă sunt la modă și fiindcă ne place să experimentăm. Însă, ca orice alt articol vestimentar, și cardiganele trebuie alese în funcție de forma corpului și, bineînțeles, potrivite cu ținuta în ansamblul ei. Astăzi vă vom prezenta 3 dintre cele mai populare tipuri de cardigane și cum trebuie purtate pentru a avea o ținută corectă și armonioasă.

Cardiganul scurt

Este unul din cele mai populare cardigane, potrivite pentru orice sezon. Lungimea acestui tip de cardigan îl face potrivit pentru a fi purtat cu rochii pe corp sau evazate. În schimb, nu trebuie purtat cu bluze lungi, întrucât se creează un contrast puternic între lungimea cardiganului și cea a bluzei. Astfel, ținuta nu va părea deloc armonioasă și nici corpul nu va fi pus în valoare.

Cardiganul supradimensionat

Foarte potrivit pentru sezonul de toamnă – iarnă, având destul de mult material și fiind, așadar, călduros. Dacă porți un astfel de cardigan, trebuie să fii atentă ca în partea de jos să alegi piese mulate și pe linia corpului, pentru a menține în linii corecte proporțiile. Evită așadar blugii largi, fustele evazate sau alte elemente bufante care te vor face să pari mai mare decât ești de fapt.

Cardigan Blue Grey

 

Cardigan boyfriend

Ceva casual și confortabil pentru zilele în care vrei să te simți liberă și relaxată. La fel ca și cardiganul supradimensionat, se potrivește cu piese pe corp: blugi skinny, colanți, fuste strâmte. Ține-te departe de rochii sau fuste lungi și alege elemente de aceeași lungime ca cea a cardiganului. Dacă ai un cardigan până la genunchi, alege o fustă la fel de lungă, pentru a nu crea impresia de segmentare/tăiere a corpului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s