5 modalități de a-ți scoate ținuta în evidență

Ce bine ar mai fi dacă am putea să ne cumpărăm haine de fiecare dată când dorim! Cu siguranță ne-ar trebui un dulap imens fiindcă, să recunoaștem, asta se întâmplă în fiecare zi. Din păcate, cu toții avem resurse limitate, așa că trebuie să găsim alte metode de a purta cu entuziasm ținutele pe care deja le avem și de a le reinventa mereu pentru a le scoate în evidență. Nu trebuie să fie nici foarte costisitor, nici foarte greu dacă folosim câteva articole pe care le avem mai toți prin șifonier.

           Eșarfa supradimensionată, tip pătură

Un element cu care te poți juca în voie. Există foarte multe moduri în care o poți prinde pentru a atrage atenția asupra diferitelor părți ale ținutei. Mai mult, dacă vremea îți permite o poți purta pe post de cardigan, recreând diferite forme ce, vizual, vor arăta foarte bine.

esarfa supradimensionata

Sursă foto

          Eșarfă în păr

Dacă tot suntem la capitolul eșarfe, o altă modalitate de a face ținuta mai interesantă este să porți o eșarfă prinsă chic în păr. Simplu de accesorizat cu ținuta și un mare plus pentru aspectul general.

esarfa par

Sursă foto

          Geanta jucăușă

Geanta e un accesoriu important cu care poți liniștită să salvezi chiar și o ținută foarte obșnuită. Poți să te remarci ușor chiar și cu o ținută cuminte, dacă o accesorizezi cu geanta potrivită. Ai nevoie doar de resurse nelimitate de imaginație.

geanta

          Accesorii

Un accesoriu cât de mic poate fi semnificativ dacă îți completează ținuta și îți dezvăluie imaginația. Accesoriile hand made, personalizate pot fi cu adevărat surprinzătoare. De exemplu, o busolă mică se poate transforma într-un lănțișor inedit.

accesorii

          Încălțămintea

Nu-i nimic ce nu poți transmite cu o pereche de pantofi bine aleși. Libertate, curaj, aventură, explorare. Mai trebuie să spunem?

pantofi

 

Lasă un comentariu