Echipa Monsari vă mulțumește!

thankyou

Acesta este ultimul nostru articol de anul acesta și vrem să vi-l dedicăm vouă. Bine, bine, toate articolele vă sunt dedicate, dar de data aceasta nu vă mai vorbim despre haine, despre fashion sau shopping, ci despre noi. Despre noi cei care suntem astăzi, la acest final de an, datorită faptului că ne-ați fost alături, ne-ați apreciat hainele create, le-ați cumpărat și le-ați purtat, făcându-ne de fiecare dată să fim mândri și să ne bucurăm că ideile noastre prind viață.

Pentru noi a fost un an plin cu idei, cu proiecte, cu schițe, un an pe care, ne bucurăm să spunem, îl terminăm cu câteva visuri împlinite, cel mai mare fiind acela că am reușit să dăm formă proiectului Monsari. Mărturisim că fiecare zi a fost o mică aventură, de la fuga după materiale și după idei originale, la emoția resimțită când am ținut primele creații în mână și, bineînțeles, la bucuria nemărginită a fiecărei comenzi.

Acum, la final de an, avem piese vestimentare croite din toată pasiunea și idei pentru multe altele. Vă mulțumim încă o dată pentru aprecieri și sperăm că ne veți alături și în 2016! Vă dorim numai bine și multă fericire!

Cu drag,

Echipa Monsari!

Sursă foto

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s