Cum să porți un poncho supradimensionat?

Am stabilit deja că poncho-ul este un articol la modă sezonul acesta. De fapt, de câțiva ani încoace își tot face loc prin colecțiile designerilor și în garderobele noastre.

Dintre toate modelele de poncho, l-am ales pe cel supradimensionat, căci e o piesă vestimentară versatilă, cu care îți poți crea ținute diverse. În plus, efectul de supradimensionare a unui poncho oversized are avantaje atât pentru femeile cu silueta foarte subțire, cât și pentru cele cu forme mai generoase. Volumele pe care le poți crea cu un poncho supradimensionat au și rolul de a umple, dar și de a ascunde, asta într-o exprimare plastică.

Ai în vedere atunci când porți un poncho supradimensionat să păstrezi echilibrul ținutei. Astfel, volumul din partea de sus trebuie completat cu lipsa lui în partea de jos. Asortează la modelul tău de poncho colanți de piele, blugi skinny sau fuste mulate și ține-te departe de modelele de pantaloni și fuste largi sau evazate.

Poncho-ul este un element de diferențiere al unei ținute așa că nu vei avea nevoie de prea multe accesorii, indiferent ce stil abordezi. Dacă alegi varianta casual, atunci din start poți renunța la accesorii căci scopul este să creezi senzația unei ținute lejere, confortabile, să lași impresia că nu te-ai străduit deloc. Dacă vrei să construiești o ținută office sau elegantă pornind de la un poncho, iarăși e bine să fii moderată cu accesoriile. Și în cazul accesoriilor funcționează aceeași regulă de mai sus: un singur articol supradimensionat, așa că optează pentru accesorii puține și simple, pe principiul less is more.

Să nu mai lungim vorba, iată cum poți încadra un poncho în ținute chic, cu care să nu treci neobservată!

Poncho Jouly Light – 199 lei 

Compoziție: 100% stofă din lână

Poncho Jouly Light

Jouly Light Poncho

Poncho Jouly Dark – 199 lei

Compoziție: 100% stofă din lână

Palton Jouly Dark

Tu ce părere ai despre poncho? L-ai purta?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s