Cel mai la modă lucru e atitudinea pozitivă

Știm cât de important e să trăiești fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Bineînțeles că asta nu e posibil întotdeauna. În unele zile poți avea un zâmbet larg până la urechi, alteori unul timid în colțul gurii și sigur vor fi și momente când te vei strădui să-ți găsești zâmbetul, dar cel mai important e să nu uiți de el.

Acum urmează partea în care te întrebi ce legătură are asta cu moda și cu ce facem și povestim noi de obicei. Simplu, noi credem că cel mai la modă lucru e atitudinea pozitivă. Chiar așa! Și când spunem „la modă”, nu ne referim doar la anul 2016, la sezonul de toamnă-iarnă sau la săptămâna aceasta. Atitudinea pozitivă nu se va demoda niciodată, așa că bine ar fi să învățăm să o ”purtăm” în fiecare zi.

Cel mai la moda lucru e atitudinea pozitiva

Cel mai la moda lucru e atitudinea pozitiva

De aceea, noi, Monsari, ne străduim să facem haine mai altfel pentru că știm ce diferență mare poate face o ținută frumoasă și bine aleasă atunci când vine vorba de starea de spirit. Încetul cu încetul, aceasta a devenit și filosofia noastră: să gândim și să croim haine care să ne scoată la iveală toată atitudinea pozitivă pe care nu o exteriorizăm. De aceea, pe lângă că alegem doar materiale de calitate, că dăm viață doar acelor creații unice, chiar dacă asta înseamnă că aruncăm 99 de schițe și păstrăm doar una, ne asigurăm că fiecare piesă vestimentară care ajunge în mâinile și pe trupul vostru poate inspira și această atitudine pozitivă de care avem atâta nevoie.

Așa se face că nu ne imaginăm rochii sau paltoane, ci femei fericite care le poartă, nu coasem bucăți de material, ci dăm formă eleganței și feminității. Asta e moda reinterpretată: nu doar articole scumpe, extravagante, în tendințe sau de pe podium, ci acele haine care ne fac să ne simțim bine, care ne fac să ne vedem din cenușărese, prințese. Iar dacă noi ne vedem așa, lumea întreagă ne va percepe la fel. Ăsta-i genul de lucru la modă în care credem noi. Deci, cu toată atitudinea pozitivă înainte!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s